We’re the Millers

Forleden sad vi en lørdag aften og skulle se en film og efter at have rullet stort set hele Netflix igennem faldt jeg pludselig over Familien Millers, eller som den hedder på engelsk; We’re the Millers. Jeg kunne pludselig huske hvor sjov jeg synes traileren havde set ud. Så den besluttede vi os for og det var dæleme et godt valg.

Den handler om den her drug dealer David (Jason Sudeikis) der ikke rigtig kommer nogle vegne i sit liv og da han pludselig bliver røvet fordi han prøver at hjælpe en ung pige ved navn Casey (Emma Roberts) bliver han nødt til at indgå en aftale med sin boss om at tage til Mexico for at hente nogle af hans varer. Da han godt selv ved at det ikke er det nemmeste i verden at komme igennem tolden prøver han at komme på en måde at snyde sig ind og ud. Han møder så den her dreng Kenny (Will Poulter) i hans bygning som er rigtig nørdet og Casey som han tidligere hjalp, er faktisk hjemløs, derudover bor Rose (Jennifer Aniston) i hans bygning som egentlig synes han er vildt irriterende men da hun siger sit job op som stripper og samtidig bliver sat ud af sin lejlighed indvilliger hun også i at hjælpe. Han finder så på at de skal lade som om de er i familie og skal på ferie i en autocamper i Mexico. Man følger dem så på den her tur hvor de oplevet alverdens ting og hvordan at de skal nå tilbage til USA inden deres deadline udløber.

millers

Jeg grinte uden pis, halvdelen af filmen og Daniel ligeså.

Den var SÅ god, og selvom den på et tidspunkt blev lidt forudsigelig så kom der hele tiden nogle ting der var virkelig sjovt og gjorde at den blev ved med at overraske.

Resten skal i selv se, den er VIRKELIG det værd – om ikke andet så for at se hvor vild Jennifor Aniston er til at strippe.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s