Purely Professional

Nu skal det handle lidt om hårprodukter eller et specielt, nemlig hårshampoo. Jeg har i mange år været fast forbruger af Aussie’s produkter og jeg holder stadig rigtig meget af dem, duften er helt igennem fantastisk og man går bare ikke galt i byen med dem. Men nu har jeg gjort noget jeg har tænkt over et stykke tid, jeg har nemlig lagt en ordre hos Purely Professional.

purely

Det sidste stykke tid har mit hår ikke ville rette mak, og min hovedbund har været vildt tør og irriteret. Noget jeg også prøvede som 13-14 årig og dengang fik jeg noget shampoo på recept som var voldsomt kraftigt og tog alting, men dengang tabte jeg også håret pga. irriteret hovedbund. Denne gang er det ikke ligeså slemt og jeg tænker at Purely Professional Shampoo nummer 4 kan gøre underværker, tal lige om præstationsangst men det er nu sådan jeg tænker.

Jeg har tænkt mig at give den en måned med shampoo og har i samme forbindelse også købt balsam da jeg af erfaring synes at shampoo og balsam skal komme fra samme fabrikant. Jeg glæder mig meget til at se om det gør en forskel, så jeg ikke behøver gå igennem en læge.

Hvad det kommer af kan jo være svært at sige, men jeg mistænker lidt den shampoo jeg har haft købt fra Fructis, et mærke jeg ikke har brugt i 5-6 år – men som jeg måtte ty til da jeg løb tør for andet. Jeg tror måske lidt at den har været en del af skylden, den har ikke startet balladen men tror den har hjulpet til – det bliver i hvert fald ikke bedre.

Jeg har længe haft lyst til at prøve Purely Professional’s produkter og nogle af deres ansigts produkter står endda også på min ønskeseddel. Man kan sige det er lidt dyrt for shampoo, men når man er vant til at give omkring 100 kr. for Aussie produkter så betyder det ekstra altså ikke det store for mig, hvis bare det hjælper.

Som sagt er det Shampoo nummer 4 jeg har bestilt, findes her. Samt Conditioner nummer 2, findes her. Det fede er at man kan vælge forskellige shampoos efter sit behov i en lidt grundigere grad end man normalt kan med shampoo, jeg har købt produkterne igennem Purely Professional’s egen webshop.

Reklamer

One comment

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s