Rågeleje

Sådan en weekend kan godt gå stærkt når man har fantastisk lækker vejr og er i godt selskab med gode venner. Det har simpelthen været en fantastisk dejlig tur med lækkert vejr og gåture.

image

Da vi havde spist morgenmad lørdag morgen og klokken havde sneget sig op på omkring halv elleve kørte vi op til Tisvilde for at gå en tur, vi gik en tur ned til stranden og fik en is og så gik vi en lang tur ind igennem skoven. Bagefter kørte vi en tur i sommerhus området og op til en grund hvor Daniel og hans ven havde arbejdet for to år siden da de stadig var kollegaer i samme firma, denne gang var huset færdig og de havde glædet sig til at se det.

Efter frokost kørte jeg sammen med min veninde i Netto for at handle. Havde godt kigget i deres avis og set flere af deres spotvarer som var interessante – når vi kommer hjem igen skal jeg helt sikkert i den lokale netto og kigge lidt nærmere. Om aftenen spillede vi et slag Kroket og spiste lækre pandekager med is.

Søndag foregik meget stille og roligt, os piger blev hjemme og hyggede mens drengene kørte en tur, omkring middagstid vendte vi snuden hjemad igen. En helt igennem dejlig weekend der gerne måtte have varet længere.

image

image

image

image

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s